•  

  ZAP Handbalvereniging

  Ceresplein 1

  1764 HD  BREEZAND

  tel:0223-521962

   

 • .

 • Als gevolg van de corona maatregelen zijn er maar 100 plaatsen beschikbaar voor toeschouwers. Deze zijn tot nader order uitsluitend beschikbaar voor de eigen club supporters. Er zijn meer dan 100 belangstellenden. ZAP moet helaas keuzes maken en verdeelt de beschikbare plekken op volgorde van reservering. U kunt reserveren via de homepagina op de website van ZAP-handbal. https://www.zap-handbal.nl/ Let op, geen reservering betekent geen toegang. Dit geldt dus ook voor ZAP leden, sponsoren en ZAP vrijwilligers die op de wedstrijdavond niet in functie zijn. 

  De wedstrijdavond
  Tijdens de registratie wordt u om een gezondheidscheck gevraagd. Op de avond zelf stellen wij u opnieuw die vragen. Heeft u klachten, blijf dan thuis en stel uw gereserveerde plek beschikbaar. 
  De zaal is één uur voor de wedstrijd toegankelijk voor publiek. Via de “Corona ingang” kunt u naar binnen om uw aanwezigheid te bevestigen. U volgt hiertoe de aangegeven looplijn (zie foto) en aanwijzingen van corona begeleiders. Na de wedstrijd dient u direct de zaal weer te verlaten, dit via de reguliere uitgang. 

  Jongerenbalustrade
  Jeugd van jonger dan 18 jaar wel dichter bij elkaar mag zitten. Daarvoor hebben wij de balustrade ingeruimd. Hier kan de jeugd <18 jaar samen gaan zitten.

  Zit- en staplaatsen
  Bij binnenkomst krijgt u een nummer toegewezen waar u dient te gaan zitten of staan. Wij vragen u via de looplijn binnen (zie plattegrond) naar uw plek te gaan. Ook hier kunt u assistentie van de aanwezige corona-begeleiders krijgen. 

  corona protocol
  ZAP kent een uitgebreider protocol voor publiek, tegenstanders, trainers, coaches en speelsters. Deze kunt u nalezen via deze LINK

  Wij hopen er met u, ondanks al deze aanpassingen, een mooie handbalavond en -seizoen van te maken. Denk aan uw eigen gezondheid en die van de speelsters en volg de aanwijzingen op. Heel veel plezier met de wedstrijd!