•  

  ZAP Handbalvereniging

  Ceresplein 1

  1764 HD  BREEZAND

  tel:0223-521962

   

 • Verzorgingsteam Z.A.P.

  Onze vereniging beschikt over een zeer deskundig team om onze speelsters goed te begeleiden en te verzorgen. Het team bestaat uit Robin de Jong,  Yannicke Dekker en Marieke van der Heide.

  Het team is niet alleen beschikbaar voor de begeleiding en verzorging van Dames 1, maar ook voor onze jeugdspeelsters. Als je klachten hebt, kun je een afspraak maken met één van hen. Graag ruim van tevoren bellen of een berichtje via sms/whatsapp. Ook bij beginnende klachten is het belangrijk om een afspraak te maken. Zij kunnen je ook adviseren ten aanzien van een mogelijke vervolgbehandeling (bijv. fysiotherapie).

  Op dinsdag is Marieke aanwezig en op donderdag is Robin aanwezig. Op de dag van behandeling willen de fysio’s voor 12.00 uur weten of een speelster behandeld moet worden. Daarna geven zij ’s middags een planning.

  Elke speelster tot en met de B-jeugd krijgen i.v.m. de AVG wet een schriftje met daarin de bevindingen van de fysio. Dit schriftje moet bij elke behandeling meegenomen worden en kan ook aan een trainer getoond worden, zodat herstel zo spoedig mogelijk verloopt.

  Robin, Marieke en Yannicke kunnen speelsters doorverwijzen naar gespecialiseerde fysio’s. ZAP gaat daar afspraken meemaken zodat een speelster niet te lang op verdere behandeling hoeft te wachten. Dit is niet bindend, alleen adviserend.

  Als een jeugdspeelster wordt behandeld wordt dit teruggekoppeld naar de trainer, evt. middels een notitieboekje waarin wordt vermeld wat de speelster wel/niet mee kan doen tijdens een training.

   

         

   

  Yannicke Dekker   0657-680674              

  Robin de Jong   0622-227576

  Marieke van der Heide  0618-953685