•  

  ZAP Handbalvereniging

  Ceresplein 1

  1764 HD  BREEZAND

  tel:0223-521962

   

 • We gaan weer naar buiten!

  Het voorjaar is aangebroken, dus we gaan weer buiten handballen. We hopen natuurlijk dat de weergoden ons goed gezind zijn!

  In het weekend van 6 en 7 april worden de eerste buitenwedstrijden gespeeld van de tweede helft van de veldcompetitie. Daarom gaat de F-, E- en D-jeugd in de week van 1 - 5 april weer buiten trainen. De F- en E-jeugd traint als vanouds op het tweede verharde handbalveld. De trainingsdagen en -tijden zijn voor alle leeftijdsgroepen hetzelfde als in de zaal. Dat geldt dus ook voor de ASM-training voor de E- en D-jeugd die ook buiten wordt gehouden.

  Het dragen van voldoende trainingskleding is erg belangrijk! Als je eenmaal goed warm bent, kun je altijd iets uittrekken!