•  

  ZAP Handbalvereniging

  Ceresplein 1

  1764 HD  BREEZAND

  tel:0223-521962

   

 • Koopman & Co Nieuwjaarstoernooi 2019

  Donderdag 3 en vrijdag 4 januari 2019 organiseert handbalvereniging Z.A.P. uit Breezand het 'Koopman & Co Nieuwjaarstoernooi'. De mogelijkheid om jullie leden lekker te laten handballen/oefenen als alles stil ligt. Donderdagochtend 3 januari ‘19 om 09.00/10.00 uur begint het programma met wedstrijden van de C-jeugd (C2 en lager), D-jeugd, E-jeugd en F-jeugd. Na afloop van elke laatste poulewedstrijd vindt direct de prijsuitreiking plaats. Op vrijdag 4 januari ‘19 komen de C1 en B1 jeugd in actie. Om 10.00 uur worden de eerste wedstrijden gespeeld.

   

   Er zijn die dagen weer veel vrijwilligers op de been om ervoor te zorgen dat het toernooi vlekkeloos verloopt. Zoals de op- en afbouwploeg, de vrijwilligers achter de koffie/thee/broodjes/snoep/drinken kraam, het wedstrijdsecretariaat en natuurlijk, ook erg belangrijk, de scheidsrechters om de wedstrijden in goede banen te leiden. Tot slot is er een loterij met vele leuke prijzen in de gezellige Zwaluwvluchthal te Breezand.

  Het aanmeldingsformulier kan opgevraagd worden door een email te sturen naar: zapeindejaarstoernooi@gmail.com